Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Плевен започна от днес целеви

...
 Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Плевен започна от днес целеви
Коментари Харесай

Здравната инспекция в Плевен започна проверки на гарите в региона

 Регионалната здравна ревизия /РЗИ/ в Плевен стартира от през днешния ден целеви инспекции за съблюдаване на хигиената на железопътни гари и автогари в района. Това стана ясно на днешното съвещание на регионалния действен щаб.
В неделния ден в регионалния град полицията е съставила 13 акта на извършители на разпоредените ограничения при оповестеното изключително състояние. Областният шеф Мирослав Петров е настоял на съвещанието органите на реда да засилят контрола за съблюдаване на ограниченията в заповедта на здравния министър. Вече е повишен броят на контролно-пропускателните пунктове в регионалния център, оповестиха от Областната дирекция на вътрешните работи.
Директорът на  РЗИ доктор Атанас Гарев е декларирал пред регионалния действен щаб, че кметовете на дребните обитаеми места от община Плевен не подават в здравната ревизия настояща информация за хора, върнали се от чужбина. Така не може да се реализира нужният мониторинг на този поток. Той е настоял плевенският общински щаб още веднъж да разпрати бланките и напътствията до кметовете с гледище за подаване на нужната информация към РЗИ.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 30 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР